Od Niša do Tivta i nazad za 48 eura
Foto: Ilustracija

Air Serbia

Od Niša do Tivta i nazad za 48 eura

Avio-kompanija Er Srbija će od 17. maja početi prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša, među kojima je i za Tivat.

Povratna karta može da se kupi po cijeni počev od 48 eura.
 
Kako se navodi u saopštenju te kompanije, prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika saobraćaće do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihšafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

Er Srbija letjeće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.

U saopštenju se navodi da će početne cijene povratnih karata biti od 48 eura za Geteborg i Tivat, 51 euro za Frankfurt (Han), 52 za Bolonju, 53 za Ljubljanu, 55 za Karslrue, 60 za Nirnberg i Fridrihshafen, 61 za Hanover i Budimpeštu, 62 eura za Salcburg, kao i 73 eura za Rim (Fjumičino).

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.