Užas u Čikagu: Trudnica udavljena, beba ukradena iz stomaka (VIDEO)
Marlen Lopez

Užas u Čikagu: Trudnica udavljena, beba ukradena iz stomaka (VIDEO)

Devetnaestogodišnja trudnica, pronađena je mrtva u jednoj kući u Čikagu, tri nedjelje nakon što joj je neko razrezao stomak i uzeo bebu.

Marlen Lopez bila je u devetom mjesecu trudnoće kada joj se 23. aprila izgubio svaki trag.

Policija je pronašla njeno tijelo ove nedjelje i utvrdila da je umrla od posledica davljenja.

"Smatramo da je ubijena i da je dijete nakon njene smrti uklonjeno iz njenog tijela", rekao je Entoni Guglielmi, zvaničnik policije u Čikagu.

Otišla je po odjeću za bebe

Lopez je nestala nakon što je otišla po odjeću i opremu za bebe kod žene koju je upoznala na Fejsbuku.

Istražitelji su priveli četiri osobe, ali su odbili da daju komentare kako istraga, koja je u toku, ne bi bila ugrožena.

Poziv u pomoć

Onog dana kada je prijavljen nestanak nesrećne djevojke, vatrogasci u Čikagu su primili poziv zbog tek rođenog djeteta koje je bilo u teškom stanju. Poziv je upućen s iste adrese na kojoj je kasnije pronađeno tijelo Marlen Lopez.

"Odveli smo dijete u bolnicu, zajedno s osobom koja je tvrdila da je njegova majka", rekao je Lari Langford, zvaničnik vatrogasne stanice u Čikagu (CFD).

"Koliko sam upućen, ipak se nije radilo o djetetovoj majci, to je sve što vam za sada mogu reći", dodao je novinarima.

Lokalni mediji javili su da je djetetova majka pokojna Lopez. Njenoj porodici je potvrđeno da se radi o njenom djetetu, rekla je Jakobita Kortes, iz crkve Adalberto Memorial Junajted Metodist crkve u Čikagu, koja pomaže porodici.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.