Progutao 116 eksera, pa završio u bolnici
Ilustracija

Progutao 116 eksera, pa završio u bolnici

Doktori iz Indije otkrili su 116 gvozdenih eksera, nekoliko metalnih kuglica i dugačku žicu u stomaku pacijenta koji se požalio na jake bolove u abdomenu.

Hirurga je začudilo kada je na rentgenu primijetio gomilu oštrih objekata pa je zatražio CT skener koji je potvrdio sumnje. Trebalo je oko pola sata da se ekseri, većinom dugi oko 6,5 centimetara, izvade iz tijela baštovana Bola Šankara (42), inače mentalnog pacijenta.

On nije mogao da objasni zašto je pojeo ogromnu količinu opasnih šiljatih predmeta i pravo je čudo da nije prošao sa mnogo težim povredama. Naime, ljekari kažu da bi ekseri, da su dospeli u crijeva, mogli da nanesu ogromnu štetu.

Oni smatraju da je moguće da je čovjek duže vrijeme gutao metal dok se u stomaku nije stvorila kritična masa. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.