Podgoričanki 6 mjeseci kućnog zatvora, uplatila i 5.000 eura KCCG
Mišolić, foto: Vijesti

Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Podgoričanki 6 mjeseci kućnog zatvora, uplatila i 5.000 eura KCCG

Sutkinja Osnovnog suda Larisa Mijušković-Stamatović prihvatila je sporazum kojim je Andrijana Mišolić (28) iz Podgorice pristala na šest mjeseci kućnog zatvora zbog nedozvoljenog držanje oružja i eksplozivnih materija.

Istom presudom Mišolić je uplatila 5.000 eura Kliničkom centru Crne Gore.

Mišolićka je u aprilu uhapšena kada je pretresom njenog stana podgorička policija pronašla pištolj sa metkom u cijevi.

Iz policije je ranije saopšteno da se osumnjičena  u bezbjednosnim službama vodi kao bezbjednosno interesantna osoba.

"Pretresom stana A.M. pronađeno je oružje – pištolj tzv. olovka u ilegalnom posjedu sa jednim metkom koji se nalazio u cijevi ovog pištolja", saopštili su tada iz policije.

Podgorička policija je postupajući na osnovu operativnih saznanja, uz prethodno pribavljenu naredbu od nadležnog sudije za istragu, pretresla stan i druge prostorije koje koristi Mišolić.

Od Mišolić je tada radi provjere privremeno oduzeto vozilo „golf 7“ kao i skupocjeni sat „roleks“ radi provjere porijekla.

Mišolić je od ranije poznata policiji, a bila je osuđena na četiri mjeseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja.

Mišolić se osim za nasilničko ponašanje teretila i za krađu bundi i haljina, zajedno sa Nikolijom Lačević..

Mišolić je poznata i sa fotografije sa policajcem B. Š. na osnovu koje je utvrđeno da je pozajmila njegovu policijsku uniformu i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže.

Izvor:Pobjeda/Portal Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.