Udobnost na prvom mjestu: Putin na putu u patikama

Udobnost na prvom mjestu: Putin na putu u patikama

Predsjednik Rusije Vladimir Putin za cjelodnevno hodanje iskusno bira udobnu obuću a očigledno najviše mu prijaju patike brenda "New Balance".

Putin je fotografisan u trendi obući tokom posjete školi za nadarenu djecu u gradu Sočiju na obali Crnog mora.

Tokom posjete obrazovnom centru „Sirijus“, Putin se raspitivao o tome kako funkcioniše škola i koji su dalji planovi za razvoj.

Te večeri, predsjednik Rusije je prisustvovao i hokejaškoj utakmici u Ledenoj areni Boljšoj, u Kontinentalnoj hokejskoj ligi.

"New Balance" je brend omiljen među hipsterima širom svijeta, kojima izgleda pripada i prvi čovjek Rusije.

PUTIN31

Putin je u udobnim patikama takođe fotografisan i tokom posjete jednom ruskom manastiru.

Rts

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.