Vlasenica: Sudski policajac igrajući se sa pištoljem ubio oca troje djece
Foto:Nezavisne

Vlasenica: Sudski policajac igrajući se sa pištoljem ubio oca troje djece

Ispred Osnovnog suda u Vlasenici ubijena je jedna osoba, potvrdio je za N1 portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

"Policijski službenici Policijske uprave Vlasenica lišili su slobode lice inicijala M.D. za koje postoje osnove sumnje da je danas oko 12 časova u Vlasenici, upotrebom vatrenog oružja pištolja, nanijelo tjelesne povrede oštećenom koji je usljed zadobijenih povreda preminuo", kazao je za N1 Bobar.

Po prijavi su pristupili policijski službenici PU Zvornik koji pod nadzorom tužioca poduzimanju sve dalje radnje u dokumentovanju ovog događaja.

Mladen Deurić osumnjičen je za ubistvo u Vlasenici, prije manje od tri mjeseca počeo raditi kao sudski policajac. Direktor Sudske policije Republike Srpske Željko Dragojević rekao je da je upoznat sa ovim slučajem, javlja Srpskainfo.

"Deurić je odradio pripravnički staž kod nas, a prije toga završio je obuku za sudskog policajca, kao i obuku za upotrebu vatrenog oružja", izjavio je Dragojević.

On je dodao da još ne zna kako se desila nesreća, te da su u Vlasenicu upućeni inspektori Sudske policije.

"Nalazim se na službenom putu, koji ću upravo prekinuti i vraćam se nazad, te ću odmah za Vlasenicu kako bih dobio zvanične informacije kako se desio ovaj slučaj", pojasnio je Dragojević za Srpskainfo.

Policija je uhapsila Deurića zbog sumnje da je danas oko 12 sati hicima iz pištolja ubio jednu osobu ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici.

"Poziv smo dobili u 12 sati, a u pitanju je nesretan slučaj", rekli su iz PU Zvornik za Radiosarajevo.ba.

Prema nezvaničnim informacijama igrajući se s pištoljem sudski policajac je Deurić ubio je Mileta Jevtića, koji je došao na suđenje. 

Iza ubijenog Jevtića ostalo je troje djece.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.