Ulama demolirao ćeliju kad je saznao da su mu ubijeni kum i drug

Ulama demolirao ćeliju kad je saznao da su mu ubijeni kum i drug

Baranin Vladimir Ulama demolirao je prekjuče ćeliju u kojoj robija u spuškom zatvoru kada je saznao da su u Njemačkoj ubijeni njegov kum Darko Mijović iz Podgorice i Danilovgrađanin Nikola Jovanović, koji mu je bio prijatelj.

U toj pucnjavi u jednom stanu nadomak Berlina ranjeni su i Ulamini prijatelji Podgoričanin Miloš Pavićević i državljanin Srbije Miloš Vesković, koji je porijeklom takođe iz Crne Gore.

Nakon što je oslobođen optužbi da je sa sada pokojnim Mijovićem ubio Petrovčanina Nemanju Medina, Ulama je iz istražnog zatvora prebačen u zatvor za kratke kazne, pošto je istom odlukom osuđen na šest mjeseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Kada je prekjuče ujutru saznao za ubistvo u Njemačkoj, polomio je televizor, kao i druge aparate i predmete u zatvorskoj ćeliji. Nakon toga je prebačen u samicu, piše Dan a prenosi Antena M.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.