12-godišnjem Ivu potrebna pomoć za liječenje u Turskoj
Ivo Radulović, foto:Budi Human

Upiši 25 i pošalji SMS na 14543

12-godišnjem Ivu potrebna pomoć za liječenje u Turskoj

12-godišnjem Ivu Radulović, kojem je dijagnostifikovan težak oblik autizma, potrebna je pomoć za liječenje u Turskoj.Upišimo 25 i pošaljimo SMS na 14543

"Ivo Radulović ima 12 godina i potrebna mu je pomoć svih nas.Ivu je postavljena dijagnoza teškog oblika autizma kada je imao dvije godine. Uprkos toj dijagnozi, primjenom terapeutskih tretmana i biomedicinskih terapija, Ivo je ostvario dobar napredak na svim poljima. Iako je Ivova porodica izuzetno ponosna na njegov napredak , to nije dovoljno. Ivo je verbalan , ali i dalje ima velike poteškoće da se izrazi, nije samostalan, nema drugare… Itekako ima sluha za muziku.", saopštila je Fondacija Budi Human čiji je ovaj dječak korisnik.

Terapija matičnim ćelijama se pokazala kao odlična u tretiranju simptoma autizma i roditelji dječaka vjeruju da će Ivu obezbijediti kvalitetniji život.

Ivu su odobreni tretmani na klinici Liv hospital u Turskoj i njihov protokol podrazumijeva 6 uzastupnih tretmana. Nažalost, porodica nije u mogućnosti da sama obezbijedi potreban novac.

Iz Fondacije apeluju za pomoć  malenom Ivu da dobije šansu da ostvari svoj potencijal i da živi kao i svako drugo dijete, jer on to zaslužuje.

Ivu možemo pomoći i uplatom na žiro račun 520-38913-27 ili devizni račun 520042000001491096  IBAN broj:  ME25520042000001491096  

Za Ivovu ljepšu budućnost - Upiši 25 i pošalji SMS na 14543

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.