Trogodišnji Beranac najljepši dječak na svijetu
Viktor Uković, foto: Facebook

Takmičenje u Turskoj

Trogodišnji Beranac najljepši dječak na svijetu

Viktor Uković Dukić, trogodišnji dječak iz Berana, zvanično je najljepši dječak svijeta.

To je objavljeno na Fejsbuk stranici Modna agencija "Top 3" Models Montenegro.

"Zvanično Crna Gora najljepša na svjetskom takmičenju. Viktor UkoviĆ Dukić (3) iz Berana je najljepši dječak svijeta", objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Lentu najljepšeg dječaka Viktor je ponio na takmičenju "Little Mister World" i "Best of the Best" koje je održano u Turskoj.

Inače, Viktor je najmlađi član Modne agencije "Top 3" Models Montenegro.

Viktor je, takođe, učcstvovao na Internacionalnom dječjem Fashion week festivalu, gdje se predstavio u svojoj tradicionalnoj crnogorskoj nošnji, noseći zastavu Crne Gore.

I pored toga što Viktor ima samo tri godine, on je, kako je saopštila agencija, uspješno savladao sve što se zahtijeva od jednog mistera svijeta i dokazao da godine ne mogu biti prepreka.

Sada već najljepši dječak na svijetu na takmičenje je pošao po ličnom izboru nacionalnog direktora i vlasnice licence za ova prestižna takmičenja za Crnu Goru, Srbiju, Hrvatsku, BiH i Makedoniju Ivane Šćekić, koja je od samog početka vjerovala da će se Viktor plasirati u sami vrh ovog svjetskog takmičenja.

Takođe, naša predstavnica Anđela Vukadinović (18) iz Kotora na izboru za ''Miss 7 Continents'' i ''Photomodel of the World'' plasirala se među Top 5 najljepših djevojaka, osvojivši lentu 4. pratilje, kao i lentu Mis šarma, noseci haljinu modnog kreatora Lazara Ilića.

00204bba0016a879ef4e125614f862552887075b03a92d10d503b06421cfd4dedf1736bdfda9e

Anđela Vukadinović

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.