Jeziv snimak šokirao sve: Policajac puca u ženu koja viče da je trudna i ubija je (VIDEO)
Foto: Screenshot

Jeziv snimak šokirao sve: Policajac puca u ženu koja viče da je trudna i ubija je (VIDEO)

Šokantan snimak fatalnog obračuna američkog policajca i 45-godišnje žene objavljen je na društvenim mrežama. U incidentu je žena smrtno stradala.

Incident se dogodio sinoć u gradu Bejtaunu u Teksasu.

Na snimku se vidi kako se žena i policajac rvu, a ona se opire dok on pokušava da je uhapsi. Policajcu viče da je pusti jer je trudna, a nakon toga snimak se zacrni i čuju se pucnji.

Naime, policajac je prema ženi ispalio nekoliko hitaca, od kojih je jedan bio smrtonosan. Nakon što je video objavljen na internetu, oglasila se i lokalna policija.

"Još je rano bilo šta govoriti, no istraga je zasad pokazala da je jedan naš iskusni policajac patrolirao naseljem na putu Gart kada mu je prišla 45-godišnja žena koju je znao od ranije i znao je da protiv nje imamo otvorene naloge za hapšenje. Policajac je pokušao da joj stavi lisice, no ona mu je uzela elektrošoker i upotrebila ga na našem službeniku. On je zbog toga bio prisiljen da upotrijebi službeno oružje i ispalio je nekoliko hitaca, od kojih je najmanje jedan pogodio ženu", objasnio je šef policije Stiv Doris.

Iako u policiji opravdavaju njegov postupak, mnogi smatraju kako je reakcija policajca bila nepotrebna i da policajac treba da bude kažnjen zbog onoga što je učinio.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.