Državljanin Crne Gore zbog prijetnje bezbjednosti protjeran iz BiH
Ilustracija

Državljanin Crne Gore zbog prijetnje bezbjednosti protjeran iz BiH

Služba za poslove sa strancima je u utorak, 14. maja 2019. godine, izrekla mjeru protjerivanja sa zabranom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na period od tri godine, crnogorskom državljaninu V. Š., jer se dovodi u vezu sa kriminalnim aktivnostima i predstavlja prijetnju bezbjednosti BiH.

"Predmetno lice je locirano na području Mostara. Istom je određena mjera nadzora smještajem u Imigracioni centar u Istočnom Sarajevu i Služba će preduzeti dalje mjere sa ciljem njegovog udaljenja iz BiH", saopštila je Služba za poslove sa strancima.

Od početka 2019. godine, Služba za poslove sa strancima je izrekla mjeru protjerivanja i stavila pod nadzor deset stranaca koji predstavljaju prijetnju po bezbjednost Bosne i Hercegovine.

U saradnji sa partnerskim agencijama, Služba će se i dalje odlučno suprotstavljati sigurnosnim izazovima i prijetnjama i davati puni doprinos bezbjednosti BiH.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.