Strani mediji tvrde: Bijonse i Solanž nisu sestre, već majka i kćerka?
Bijons i Solanž

Strani mediji tvrde: Bijonse i Solanž nisu sestre, već majka i kćerka?

Bijonse je jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a sada su strani mediji iznijeli teoriju zbog koje mnogima “nije dobro”.

Bijonse je tema bizarne teorije zavjere, jer, kako strani mediji tvrdi, ona je rodila svoju sestru Solanž kada je imala 12 godina, te je starija sedam godina u odnosu na ono kako se predstavlja.

Ove glasine pokrenuo je Bijonsin saradnik koji je sa njom radio četiri godine. Navodno je Bijonsina rođaka potvrdila da je Solanž Bijonsina kćerka, a da je Bijonse zapravo rođena 1974. godine, piše Mirror.

"Bijonsina rođaka mi je rekla da je Bijons Solanžina majka i to u povjerenju kada smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Sumnjam da bi smislila tako nešto skandalozno", rekao je izvor.

Ove navode dodatno potpiruje i izjava Gabriel Union (46) koja je izjavila da se ona i Bijonse poznaju iz tinejdžerskih dana, ali ako je Bjonse, navode strani mediji, zaista rođena 1981, to je malo vjerovatno jer je između njih velika razlika u godištu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.