D mol: Crnogorci da glasaju za Srbiju; Crnogorska snajka pozvala gledaoce RTS-a da glasaju za naše predstavnike
Foto:Screenshot

Počinje Eurosong

D mol: Crnogorci da glasaju za Srbiju; Crnogorska snajka pozvala gledaoce RTS-a da glasaju za naše predstavnike

Predstavnica Srbije na ovogodišjem izboru za pjesmu Evrovizije Nevena Božović pozvala je sve gledaoce RTS-a da glasaju za crnogorski D mol.Kako bi ostvarili zajednički cilj - ulazak u finale Eurosonga, predstavnici Crne Gore i Srbije pozvali su gledaoce RTCG-a i RTS-a da glasaju za predstavnike susjednih država.

"Pozivamo sve Crnogorce da glasaju za redni broj 9 i Nevenu Božović iz Srbije i njenu pjesmu 'Kruna'", kazali su članovi grupe D mol.

Isto je učinila Nevena Božović, koja je apelovala na gledaoce RTS-a da glasaju za redni broj 2, odnosno crnogorski D mol i njihovu pjesmu 'Heaven'.

Podsjetimo, predstavnica Srbije se prošlog mjeseca udala se udala za svog izabranika Nikolu Ivanovića iz Budve.

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, koja će biti prenošena direktno na Prvom kanalu TVCG od 21 sati, grupa D mol nastupiće pod rednim brojem 2.

Ako se nalazite van Crne Gore, glasati možete tako što ćete poruku sa rednim brojem 2 poslati na broj predviđen za zemlju u kojoj se nalazite:

602461714274465844685325068922537337946112n

Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.