Ovi horoskopski znakovi imaju kameno srce: Ostaviće vas neće ni trepnuti
Foto: Ilustracija

Ovi horoskopski znakovi imaju kameno srce: Ostaviće vas neće ni trepnuti

Neki horoskopski znakovi će vas ostaviti kada najmanje budete očekivali, i neće im biti žao...

Ovan

Rođeni u znaku Ovna često vole da pokazuju koliko su opasni. Oni vjeruju da su pravila tu da bi se kršila i vole da testiraju koliko daleko mogu ići bez da osjete posljedice.

Bik

Iako su često vrlo nespretni, Bikovi su jedan od najopasnijih horoskopskih znakova. Tvrdoglavi su i napraviće sve da bude po njihovom bez obzira na to kako bi se drugi mogli osjećati.

Rak

Možda niste očekivali da ćete vidjeti privržene i osjećajne Rakove na ovoj listi, ali i oni imaju podlu crtu koju odlično skrivaju. Rakovi najčešće pokažu svoje pravo lice kada to najmanje očekujete.

Djevica

Često se hvale svojim visokim moralnim standardima, ali to nipošto ne znači da su sveci. Djevice su vrlo ograničene i izbirljive, i ako nešto nije po njihovom, samo će otići bez objašnjenja.

Strijelac

Strijelcima je njihova sloboda najbitnija i mrze kada ih neko kontroliše. Ako ste smetnja njegovim planovima, riješit će vas se u najkraćem mogućem roku.

Jarac

Niko nema misteriozniju ličnost od Jarca, što ga čini najopasnijim znakom na ovoj listi. Njegovi postupci najčešće su vrlo nepredvidljivi i s njim uvijek morate biti na oprezu.

Radiosarajevo.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.