Bajern nudi 60 miliona eura za 21-godišnjeg Federika Kijeza
Federiko Kijeza

Bajern nudi 60 miliona eura za 21-godišnjeg Federika Kijeza

Federiko Kijeza, sin legendarnog Enrika, na ljeto bi mogao napustiti ekipu Fiorentine.

Kako pišu italijanski mediji, najveći interes za mladog fudbalera je pokazao Bajern iz Minhena.

Italijani tvrde da su Bavarci za 21-godišnjeg napadača Fiorentini ponudili čak 60 miliona eura.

Kijeza ove sezone briljira u dresu kluba iz Firence, a italijanski mediji već mjesecima pišu kako postoji interes brojnih evropskih velikana za uslugama ovog mladog napadača.

Za Azzure je odigrao 11 utakmice, a u Fiorentini je na 46 utakmica u Seriji A postigao šest golova uz sedam asistencija, dok je u Kupu na četiri susreta postigao šest i namjestio dva gola, prenosi AA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.