Sudar automobila i kamiona na putu Podgorica - Kolašin, povrijeđena djevojka
ilustracija

Sudar automobila i kamiona na putu Podgorica - Kolašin, povrijeđena djevojka

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin došlo je do sudara kamiona i putničkog vozila. U ovoj nezgodi jedno lice je povrijeđeno.

U udesu koji se dogodio u mjestu Donje Mrke povrijeđena je djevojka koja je upravljala vozilom "mercedes" (PG FU983) i prebaena je u Klinički centar u Podgorici. Ona, kako piše portal Vijesti, ima otvoreni prelom noge, i nije životno ugrožena.

Nezvanično, ona je u krivini izgubila kontrolu nad vozilom okrenula se, prešla u suprotnu kolovoznu traku i sudarila se sa kamionom užičkih registarskih tablica.

Portal Antena M pozivajući se na informacije dobijene od čitalaca navodi da je stvorena nepregledna kolona.

''Više od 45 minuta sam ja čekao u koloni. Nakon što je došlo vatrogasno vozilo i opralo kolovoz, saobraćaj se tek sada polako normalizuje, a bila je nepregledna kolona''- kazao je čitalac.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.