SKANDAL u emisiji Popovića: Marinko Rokvić prozvao Nadu Topčagić za 500 €, nastao haos(VIDEO)
Foto: Screenshot

SKANDAL u emisiji Popovića: Marinko Rokvić prozvao Nadu Topčagić za 500 €, nastao haos(VIDEO)

Nada Topčagić i Marinko Rokvić usred emisije su se prepirali i to zbog 500 eura.

"Zvao sam te da mi otpevaš jednu pjesmu, rodio mi se bio unuk. Ti si rekla: "Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari". Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 eura, pa se pojavila kod nas. Ljudi, vjerovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče", rekao je Marinko Rokvić, dok je Nada Topčagić bila u šoku.

"Hvala ti za onih 40 godina što smo proveli zajedno, putovali zajedno svuda...", dodao je on, ali Nada nije mogla da mu dozvoli da nastavi. 

"Jesam ja uzela 500 eura? Molim vas, nisam uzela pare, ljudi", vikala je, a pjevač je potvrdio njene riječi, da bi se malo potom Saša Popović umiješao. Nada je potom ispričala da nikada kolegama nije uzela ni dinar. 

Nije ti pjesma nikakva ako ti Nada Topčagić ne kaže da je dobra", rekao je Saša Popović, a Marinko na to nije imao komentar. 

"Ako se on meni zamjeri, neće mu proći", dodala je na kraju Nada.  

Saša Popović ih je pokušao pomiriti, ali je Rokvić stariji samo dodao da se on nije svađao ni sa kim.

"Nadica bi se poljubila ovde sa Rokvićem, ali Marinko ne bi, nešto si baš lanula. Imaš ogromnu dušu, ali voliš da leneš", dobacio je Saša Popović. 

"Evo šta je bilo. Bilo je snimanje za Novu godinu, pa je Bora Drljača ispričao kada ste se ti i Marinko prije 40 godina nešto posvađali i potukli. Ma nismo se mi potukli, malo smo se pogurili. Ma bili smo kao brat i sestra", ispričala je Nada. 

"Laže", dodao je iz publike. 

"Pobjegao je, da sam znala da će da kaže za 500 eura. Ovo si ti režirao. Pa htio mi je oči da izvadi, a ja da njega sameljem", bila je iznervirana Nada, a onda se sve pretvorilo u šalu i smijeh.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.