Holandske ljepotice na pripremama u Crnoj Gori (FOTO)

Holandske ljepotice na pripremama u Crnoj Gori (FOTO)

Deset finalistkinja izbora za titulu „Miss Holandije“ boravilo je tri dana u Crnoj Gori, u Luštici Bay, na pripremama za finalni izbor predstavnice ove zemlje na takmičenju „Miss Univerzum“.

"Tokom trodnevnog boravka u hotelu Čedi posjetile su Tivat i Kotor a organizovana je helikopterska panorama Bokotorskog zaliva i obilazak brodom. Boravak finalistkinja vrlo popularnog takmičenja pratila je u stopu producentska ekipa vrlo gledanog TV kanala u Holandiji RTL4, koji će, u okviru finalnog izbora holandske predstavnice za „Miss Univerzum“, pred višemilionskim auditorijumom, emitovati prilog o Crnoj Gori i pripremama ljepotica u Luštici Bay.", saopšteno je iz te kompanije.

Interesantno je da su holandske ljepotice, koje zajedno imaju više stotina hiljada pratilaca na društvenim mrežama, boravak u Crnoj Gori zabilježile i na svojim nalozima na društvenim mrežama, postujući svakodnevno iz Luštice Bay, Tivta i Kotora.    

Snimanje

Finalistkinje izbora za „Miss“ su doputovale u petak popodne u Lušticu Bay, gdje ih je dočekao generalni menadžer Čedi hotela Mark di Ruijter.

"Tokom subote, marina naselje se orilo smijehom mladih takmičarki koje su provele dan dajući intervjue, ali i u ispunjavanju raznih zadataka poput  „selfi“ izazova. Tačno u podne, djevojke su se oprobale i u kuhinji Čedi hotela, gdje su pod budnim okom šefa Giljerma Fernandeza isprobale razne recepte na temu zdrave hrane. Dan se završio takozvanim "golden hour"-om, tokom kojeg su fotografi iskoristili prelijep zalazak sunca nad Lušticom Bay kako bi napravili izuzetne fotografije takmičarki.", stoji u informaciji.

IMG20190511WA0010

Nedelja je započeta ekskurzijom brodom oko Luštice, kako bi djevojke saznale što više o projektu Luštica Bay, njegovom znacaju za Crnu Goru i daljim planovima za razvijanje.

20190510171352

Nakon kratke posjete Tivtu i školskom brodu Jadran, zaputili su se u istraživanje Kotora, da bi se potom ponovo vratile u Čedi na časove plesa.

Snimanje se završava danasa, nakon čega će se misice vratiti u Holandiju u iščekivanju proglašnja pobjednice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.