Policajac nastradao u udesu na putu do posla
Foto: NN

Policajac nastradao u udesu na putu do posla

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 5.20 na magistralnom putu M-14, koji povezuje Bosansku Krupu i Bosansku Otoku, smrtno je stradao J.G. (45), dok je S.S. teško povrijeđen.

Nezavisne prenose da se radi o Jasminu Gerziću iz Bosanske Krupe, koji je bio zaposlen na graničnom prelazu u Novom Gradu.

Nesreća se dogodila u blizini mjesta Stragarić, kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, došlo do direktnog frontalnog sudara folksvagen turana i audija 100, kojim je upravljao nastradali Gerzić, koji je od zadobijenih povreda poginuo na licu mjesta, dok se na mjestu suvozača nalazio S.S.

Drugim vozilom upravljao je 40-godišnjak iz Bihaća, a u automobilu su se nalazila još tri lica, od kojih je jedno zadobilo teške povrede, a dvoje je prošlo s lakšim ozljedama, dok je vozač nepovrijeđen.

Sva povrijeđena lica su hospitalizovana u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Potvrđeno je kako su Gerzić i S.S. iz Bosanske Krupe bili službenici Granične policije BiH i da su u trenutku saobraćajne nesreće krenuli na posao.

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Policijske stanice Bosanska Krupa i dežurni tužilac, a za to vrijeme ovaj putni pravac je bio blokiran.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.