Oženio se crnogorski glumac: Jovan Dabović izgovorio sudbonosno DA, mlada blistala(FOTO)
Sanja i Jovan, foto: Privatna arhiva

Oženio se crnogorski glumac: Jovan Dabović izgovorio sudbonosno DA, mlada blistala(FOTO)

Crnogorski glumac Jovan Dabović oženio se 27. aprila sa izabranicom Sanjom Pejović, sa kojom je nekoliko godina u ljubavi.

Jovan i Sanja svadbeno veselje upriličili su u Podgorici, u restoranu Čelebić.

Zajedno sa porodicom, prijateljima proslavili su ulazak u novo životno poglavlje, a koliko su srećno zaljubljeni dokazuju i njihove svadbene fotografije.

5999139121600827373940233410011932021751808n

Foto: Privatna arhiva

Mlada je blistala u predivnoj vjenčanici sa detaljima čipke, a mladoženja je za ovu priliku izabrao elegantno odijelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan (@jovan.dabovic) on

Jovan je igrao u predstavi "Sveti i prokleti" gdje je imao glavnu ulogu, zatim u baletskoj predstavi "Vragolanka", "Gospođa Bovari", kao i u djelu Vilijama Šekspira "Zimska bajka" koje je režirao Dino Mustafić.

sveti1

Iz predstave "Sveti i prokleti"

Televizijska publika je imala prilku da ga upozna u popularnoj domaćoj seriji "Budva na pjenu od mora", gdje je imao sporednu ulogu Boriše, a glumio je i u filmovima, "Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa", "Iskra", itd.

Jovan se sada priprema za anti kabare "Melanholija", koje će premijerno biti izvedeno 30.maja u Nikšiću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.