Reporterka Forbsa: u Crnoj Gori bih ostala do kraja života
Kineske novinarke sa Slavicom Milić

Reporterka Forbsa: u Crnoj Gori bih ostala do kraja života

Interesovanja investitora sa kineskog tržišta za Crnu Goru i projekat Luštica Bay su sve izraženija, a prva grupa kineskih novinara boravila je u Crnoj Gori ne skrivajući veoma pozitivan utisak o ljepotama i razvoju Crne Gore i Luštice Bay kao najvećeg investicionog projekta u turizmu u ovom dijelu jugoistočne Evrope.

„Život kakav treba da bude. Značenje ove rečenice ćete u potpunosti spoznati tek kada posjetite Crnu Goru i Lušticu Bay i iskusite njenu prirodu i način života. Nikada nijedna zemlja nije na mene ostavila tako dubok utisak kao Crna Gora. Priroda koja oduzima dah i zdrav životni stil čine da osjećam da je ovo pravo mjesto na kojem bih željela da provedem život“, ocijenila je Šen Jan, kolumnistkinja kineskog izdanja magazina Forbs. Jan je reporterka specijalizovana za izvještavanje o luskuznim rezidencijalnim projektima.

U sklopu inicijativa koje u okviru marketinških aktivnosti realizuje na teritoriji Narodne Republike Kine, kompanija Luštica Development organizovala je posjetu i boravak novinara iz Pekinga i Šangaja, te kineskih publikacija koje se pripremaju i objavljuju u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U novom gradu na Jadranu boravile su i novinarka Zeng Lingđing iz Nouvelles d'Europe (European Times), najveće kineske publikacije bazirane u Evropi sa širokim auditorijumom i distribucijom u velikom broju evropskih zemalja; Vang Donglej, urednica  lista UK Chinese Times, najuticajnijeg kineskog lista iz UK; Ćian Tongksin, novinarka renomiranog medija China Business Network i Ksu Lingđu, reporterka Global Time-a specijalizovana za globalna kretanja i putovanja.

“Posjeti je prethodila saradnja kompanije sa NTO tokom sajma turizma u Pekingu, te godišnji prijem Udruženja kineskih direktora i preduzetnika IOD prošle nedelje u Londonu. U sklopu godišnjeg plana, kompanija će tokom maja i juna realizovati još jedan prijem u Pekingu i nastup na prestižnom sajmu Luxury Property Showcase“, najavila je Slavica Milić, marketing menadžerka u Luštici Development.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.