Policija istražuje događaj u kojem je sveštenik povrijeđen prilikom korišćenja plinske boce
Foto: Ilustracija

Policija istražuje događaj u kojem je sveštenik povrijeđen prilikom korišćenja plinske boce

Policija u Tivtu preduzima aktivnosti na utvrđivanju činjenica događaja u kojem je svešteno lice zadobilo povrede prilikom korišćenja plinske boce, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su o događaju, u kojem je usljed požara u prostorijama u vlasništvu Crkve Svetog Ivana Krstitelja u Tivtu povrede zadobio sveštenik J.J (71), obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru. Službenici OB Tivat preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u ovom događaju", naveli su iz UP-a.

Iz UP-a su kazali da dosadašnje mjere i radnje ukazuju na to da je do požara došlo usljed zapaljenja plina koji je prethodno iscurio, u momentu kada je J.J. pokušao da koristi plinsku bocu.

"Tada je došlo i do manje detonacije usljed koncentracije plina u prostoriji. Plinska boca nije eksplodirala. J.J, koji je prilikom nastanka požara u toj prostoriji bio sam, je zadobio povrede u požaru koje su opasne po život, a u prostorijama je nastala manja materijalna šteta", navodi se u saopštenju.

J.J. je transportovan u medicinsku ustanovu.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj u prisustvu vještaka za PEH.

Preduzumaju se dalje aktivnosti radi utvrđivanja svih činjenica u vezi sa okolnostima ovog događaja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.