Maleni Viktor dobio sertifikat za internacionalni dječiji Fashion Week
Viktor Uković

Maleni Viktor dobio sertifikat za internacionalni dječiji Fashion Week

Trogodišnji Viktor Uković, koji je predstavnik Crne Gore na najprestižnijem dječijem svjetskom takmičenju ljepote "Miss and Mister World" u Turskoj dobio je sertifikat za učestvovanje na internacionalnom dječijem Fashion Week-u.

To je saopštila generalna direktorica modne agencija Top 3 Models Montenegro Ivana Šćekić.

dddddww

Foto: Faceboook

Danas su, kako je saopšteno iz te modne agencije razmijenili suvenire sa takmičarima iz svih zemalja koje učestvuju na takmičenju. 

Maleni Beranac jedini je predstavnik Crne Gore koji će pokušati da kući donese neku titulu.

serrrrrrrrrrrrr

Foto: Facebook

Takmičenje se održava u Bodrumu 14.maja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.