Rađenović novi član Predsjedništva, snažna privrženost procesima demokratizacije zemlje
Sa sjednice, foto: URA

Glavni odbor URE

Rađenović novi član Predsjedništva, snažna privrženost procesima demokratizacije zemlje

Glavni odbor Građanskog pokreta URA razmatrao je na juče održanoj sjednici aktuelnu političku situaciju u zemlji i konstatovao da je URA dala i daje veliki doprinos u osnaživanju procesa koji bi doveo do smjene aktuelne vlasti.

Iz URE  konstatuju da aktivno rade i na domaćem i na inostranom terenu, što za cilj ima stvaranje slike, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, da u Crnoj Gori postoji proevropska i građanska alternativa koja je spremna da smijeni aktuelni tridesetogodišnji režim.

„I dalje ćemo raditi na osnaživanju takve opcije, jer Crna Gore nema drugog puta osim evropskog i drugog modela osim građanskog. Osnaživaćemo i aktivno učestvovati u svim oblicima buđenja građanske svijesti u Crnoj Gori i voditi aktivnu politiku evropske, moderne, bogate i napredne Crne Gore“, navode iz ove stranke.

Na sjednici je istaknuto da građani prepoznaju njihovo iskreno zalaganje za evropske vrijednosti i snažnije ga podržavaju.

Kako prenose iz URE na jučerašnjoj sjednicije izabran je i novi član Predsjedništva te stranke, Blažo Rađenović, koji je sa grupom liberala pristupio URI u oktobru prošle godine. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.