Vatrogasci iz Kotora spasili mladi ruski par, izgubili se na Vrmcu
Foto: skalaradio.me

Vatrogasci iz Kotora spasili mladi ruski par, izgubili se na Vrmcu

Pripadnici Odjeljenja bezbijednosti Kotor sinoć su u 3 sata i 50 minuta obavijestili pripadnike službe zaštite i spašavanja da su se na brdu Vrmac izgubile dvije osobe.

Nakon dobijanja potrebnih podataka obaviješten je Centar 112, kazao je za Skala radio komandir Službe Maksim Mandić.

Dobijena je tačna lokacija na kojoj se osobe nalaze i ustanovljeno je da se radi o terenu koji se nalazi iznad naselja Markov rt.

Na lice mjesta je upućena ekipa od 4 spasioca.

Poslije nešto više od sata, spasioci su stigli do izgubljenih osoba i bezbijedno ih spustili do vatrogasnih vozila.

"Konstatovano je da se radi o turistima, ruskim državljanima, mlađem paru koji su se iz Tivta uputili na brdo Vrmac u poslijepodnevnim satima prethodnog dana," kazao je Mandić.

Njih su kotorski spasioci doveli u službene prostorije, a potom svojim vozilom prevezli do Tivta, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.