Ambasada SAD priredila iftar u Baru, poštovanje svim kulturama i religijama
Foto:Twiter

Ambasada SAD priredila iftar u Baru, poštovanje svim kulturama i religijama

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori priredila je sinoć iftar večeru za više od 50 gostiju u Islamskom centru u Baru, u čast obilježavanja svetog mjeseca Ramazana.

Goste je pozdravila ambasadorka Džudi Rajzing Rajnke, koja je kazala da je važan aspekt obilježavanja Ramazana pomoći siromašnima.

„U duhu te poruke, ja se nadam da ćemo svi naći načina da uzvratimo našim zajednicama i pomognemo onima kojima je pomoć neophodna“, kazala je Rajnke.

Untitled

Foto:Ambasada SAD

Iz Ambasade su kazali da su iftar večeri prisustvovali predstavnici različitih religijskih zajednica u Crnoj Gori.

To je 15. iftar koji organizuje Ambasada SAD.

„Cilj tradicionalnog godišnjeg događaja je da pokaže poštovanje SAD svim kulturama i religijama“, kaže se u saopštenju, prenijela je Mina.


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.