Crna Gora atraktivna destinacija za biciklistički sport
Janović i Dela Kaza

Susret Janović i Dela Kaza

Crna Gora atraktivna destinacija za biciklistički sport

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas generalnog sekretara Evropske biciklističke federacije, Enrika Dela Kazu, generalnog sekretara Balkanske biciklističke federacije Marka Pročikevića kao i predsjednika i člana UO Biciklističkog saveza Crne Gore, Dejana Popovića i Sinišu Milidraga.

Ovom prilikom Janović je istakao da mu je posebno zadovoljstvo što su čelnici biciklističkih federacija, po prvi put, njegovi gosti i što imaju priliku da razgovaraju o razvoju ovog značajnog olimpijskog sporta i naglasio da će Ministarstvo sporta i mladih biti pouzdan partner u implementaciji razvojnih politika biciklizma koje promovišu navedene federacije.

46901416605b96284a575o

Janović je naveo i da čvrsto vjeruje da će novoformirani Biciklistički savez svojim radom dokazati da je postavljanje Crne Gore na evropsku i svjetsku biciklističku mapu njegov prioritet te da će naša država vrlo brzo biti ponovo domaćin neke od prestižnih biciklističkih trka, ali i da će u tim nastojanjima imati punu podršku resornog ministarstva. 

Dela Kaza se zahvalio ministru na prijemu i istakao da će Evropska bicklistička unija biti snažan partner Crnoj Gori u promociji vrijednosti biciklizma kao i obezbjeđivanju boljih uslova za takmičare u ovom sportu.

Iskoristio je ovu priliku i da čestita formiranje Biciklilističkog saveza a predsjedniku Dejanu Popoviću i njegovim saradnicima poželi uspješan rad.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.