Odabrana 3 najljepša mjesta za predstojeće ljeto u Jugoistočnoj Evropi, jedno je u Crnoj Gori (FOTO)
Najljepša fotografija snimljena u Albaniji

Region glasao

Odabrana 3 najljepša mjesta za predstojeće ljeto u Jugoistočnoj Evropi, jedno je u Crnoj Gori (FOTO)

Vijeće za regionalnu saradnju (RCC) proglasilo je pobjednike takmičenja #looking4summer za najbolju fotografiju ili video snimak najljepših ljetnih odredišta Jugoistočne Evrope, koje su zajednički izabrali korisnici Instagrama i Facebooka i tim Savjeta

Pobjednici su

1.         Jyrgen Belegu sa fotografijom iz Albanije:

1

2.         Adil Brahimi sa fotografijom iz Albanije:

2

3.         Isidora Ilić sa fotografijom iz Herceg Novog:

Untitled

Iz RCCa su čestitali pobjednicima. Kako su dodali, nagrađeni takmičari će svoj rad predstaviti  u Bukureštu u Rumuniji,  na konferenciji o mladima koju ova zemlja organizuje  kao predsjedavajuća Evropskom savjetu  28. maja 2019. godine, a tom prilikom biće im uručena i kamera SLR. 

"Savjet za regionalnu saradnju je veoma zahvalan svim učesnicima koji su sa nama i ostatkom svijeta podijelili svoja najdraža ljetna skrovišta. Građani regiona poslali su veliki broj  predivnih fotografija regiona  i na taj način sa svima podijelili svoje viđenje  blaga koja Jugoistočna Evropa ima da ponudi. Priča se, međutim, ovdje ne završava. Još uvijek nam sa pobjednicima predstoji put u Bukurešt i predstavljanje njihovog rada na konferenciji, a možda možemo očekivati  i nove fotografije koje će pobjednici napraviti osvojenom kamerom", saopšteno je iz RCCa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.