Kineskinja umjesto ručka ostala bez dijela lica (VIDEO)
Foto:Screenshot

Kineskinja umjesto ručka ostala bez dijela lica (VIDEO)

Kineska “vlogerka” izgubila je bitku sa hobotnicom koju je vjerovatno htjela živu da pojede u egzibiciji na video platformi Kuaishou.

Žena, na internetu poznata pod imenom “seaside girl Little Seven”, prenosila je uživo svoj pokušaj da savlada mekušca, koji vrlo brzo prerasta u vrisku i paniku kada je shvatila da neće lako odlepiti pipke sa lica.

Ona je u početku smireno govorila gledaocima koliko su čvrsto zalijepljeni, ali onda shvata da neće moći da se izbavi ako veoma jako ne povuče.

U jednom trenutku djeluje kao da će otkinuti dio lica, ali nekako uspijeva da se oslobodi, doduše sa ranom na obrazu. Ubzo shvata da joj fali komadić kože i kaže kako joj je lice izobličeno.

Nije potpuno jasno da li je stvarno htjela da pojede hobotnicu ali u jednom trenutku priča kako će u tome uspjeti u sledećem videu.

Američki stručnjak za glavonošce Dženifer Mater kaže da oktopodi mogu da predvide da im prijeti bol ili opasnost i da pamte slične događaje iz prošlosti, što vjerovatno objašnjava ovu reakciju.

Komentari na društvenim mrežama, u Kini, kao i ostatku svijeta, nisu bili blagonakloni, a mnogi tvrde kako je "vlogerka" zaslužila sve što joj se desilo jer je krenula da jede životinju. 

Odditycentral/Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.