U Baru policija pronašla i oduzela dvije puške, u Podgorici pronađena dva odbačena pištolja
Oružje oduzeto u Baru, foto: Uprava policije

U Baru policija pronašla i oduzela dvije puške, u Podgorici pronađena dva odbačena pištolja

Barska policija je, preduzimajući pojačane aktivnosti na kontroli bezbjednosno interesantnih lica, pretresom pronašla i oduzela dvije puške u ilegalnom posjedu. Osim toga, službenici Centra bezbjednosti Podgorica su pronašli i izuzeli dva pištolja sa municijom za koje se sumnja da su odbačena od strane bezbjednosno interesantnih lica.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su pretresom stana i drugih prostorija koje koristi S.Đ. (25) iz Bara pronašli i oduzeli dvije puške M48 cal. 7,9mm.

"Oružje je oduzeto od njegovog srodnika, S.Đ. (63) iz Bara, protiv kojeg je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je.

podgoricaoruje

Odbačeni pištolji u PG, foto: Uprava policije

Nadalje, službenici Centra bezbjednosti Podgorica su vršeći aktivnosti pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih lica, njihovih vozila i ugostiteljskih objekata u kojima su odgovorna lica ili u kojima borave, pronađena su odbačena dva pištolja.

"Podgorička policija je, u okviru ove aktivnosti, u Ulici 8. marta u Podgorici, pronašla i izuzela revolver marke „Kolt“ a nakon toga i pištolj marke „Pietro Beretta“ sa metkom u cijevi i pet metaka u okviru, za koje se osnovano sumnja da su odbačeni od strane bezbjednosno interesantnih lica, a koja su prethodno u neposrednoj blizini kontrolisana od strane policijskih službenika", saopšteno je.

 Pronađeno oružje i municija biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. O događaju je obaviješten nadležni tužilac.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.