Mladići prijetili taksisti nožem i tražili novac
Ilustracija

Rasvijetljeno razbojništvo u HN

Mladići prijetili taksisti nožem i tražili novac

Policija Herceg Novog u sadejstvu sa službenicima Forenzičkog centra, rasvijetlila je krivično djelo razbojništvo u pokušaju i lišila slobode dva lica osumnjičena da su ga počinila.

Službenici CB Herceg Novi su lišili slobode S.Š. (19) i L.S. (20), oba iz Herceg Novog, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

"Oni su, kako se sumnja, u decembru 2018. godine, ovo krivično djelo počinili na način što su nakon završene vožnje taksi vozilom, uz prijetnju nožem zahtijevali od vozača taksi vozila da im preda novac. Oni nisu uspjeli da otuđe novac jer ih je oštećeni vozač spriječio u toj namjeri, nakon čega su se dali u bjekstvo", saopšteno je iz policije.

Osumnjičena lica su uz krivičnu prijavu privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.