Janović i Davije: Usavršavanjem stručnog kadra u sportu do boljih uslova za rad sa mladima
Sa sastanka

Janović i Davije: Usavršavanjem stručnog kadra u sportu do boljih uslova za rad sa mladima

Ministar sporta i mladih Nikola Janović i ambasadorka OEBS-a u Crnoj Gori Mariz Davije primili su danas profesore fizičkog vaspitanja i trenere koji će učestvovati na regionalnoj obuci, koja se, u organizaciji OEBS-a i Kancelarije UN-a za droge i kriminal (UNODC), od 14. do 16. maja ove godine, održava u Beogradu.

 Davije je istakla da su mladi pokretačka snaga za proces pomirenja i saradnje u regionu. Čestitala je Crnoj Gori na iskazivanju interesa za učešće u ovoj regionalnoj inicijativi koja se fokusira na prevenciji kriminala mladih kroz obrazovne programe. Davije je takođe čestitala izabranim učesnicima i poželjela im uspjeh tokom obuke i njihovog budućeg rada, saopšteno je iz Ministarstva sporta i mladih.

Janović je poželio uspješnu obuku učesnicima i istakao da ga raduje što se sport sve više prepoznaje kao korisno sredstvo za prevenciju negativnih pojava u društvu uz uvjerenje da će stečena znanja i vještine profesorima i trenerima dati novi kvalitet u radu sa mladima.

Učesnici obuke, treneri Zoran Abramović i Marko Radusinović i profesori fizičkog vaspitanja, Adnan Mušović i Aleksandra Ražnatović zahvalili su se Ministarstvu sporta i mladih i Misiji OSCE-a u Crnoj Gori koji su im pružili priliku za usavršavanje i mogućnost da po povratku nove vještine prenesu i svojim kolegama u cilju daljeg zajedničkog doprinosa razvoju mladih kroz sport.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.