Milić: U šoku sam, pravda je poginula u Podgorici
Branka Milić

Milić: U šoku sam, pravda je poginula u Podgorici

Jedna od okrivljenjih u slučaju pokušaja terorizma Branka Milić kazala je da je šokirana današnjom presudom Višeg suda na osnovu koje je osuđena na tri godine zatvora.

„Ne mogu da vjerujem, jer na ovakav način se poigravati sa ljudskim životima je strašno. Ni u pomisli nisam imala bilo šta loše da napravim u Crnoj Gori, a kamoli ovo zašto su me optužili. Nevjerovatno. Danas je pravda poginula u Podgorici. Zamislite samo da sam za istu krivnju ja kažnjena sa tri godine zatvora i plus da platim tri hiljade eura, dok su ostali osuđeni onoliko koliko su i boravili u spuškom zatvoru, a Hristićeva uslovno. Nemam ja protiv njih apsolutno ništa, nego samo merim pravdu koje u ovom procesu nije bilo“, rekla je ona za Novosti.

Podsjećamo, Milić se od 23. novembra prošle godine nalazi u ambasadi Srbije u Podgorici, nakon što je samoinicijativno napustila suđenje nezadovoljna što nije prohvaćen njen zahtjev za izuzećem sudskog vještaka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.