Bijeli kit vratio djevojci telefon koji je ispustila u vodu (VIDEO)
Foto:Screenshot

Bijeli kit vratio djevojci telefon koji je ispustila u vodu (VIDEO)

Kit beluga, za kojeg se u bizarnom spletu događaja spekulisalo da je ruski špijun, ispostavilo se da je veoma prijateljski nastrojen prema ljudima, a jednoj djevojci je čak i vratio mobilni telefon koji je ispustila u vodu.

Bijeli kit spažen je prošle nedelje kod obale norveškog grada Hamerfest kako na sebi ima pojas, za koji sumnjaju da potiče od ruske vojske.

Jedna stvar je, međutim, sigurna. Kit je veoma prijateljski nastrojen prema ljudima.

Grupa ljudi, uključujući i Inu Mansiku, otišli su čamcem do mjesta gdje je kit viđen ne bi li ugrabili priliku da provedu malo vremena sa belugom.

I imali su sreće, kit je bio tu i odmah je prišao čamcu. Kada su se nagli da ga pomaze, Ini je slučajno ispao telefon u vodu.

Uobičajeno, to bi bilo sve što je Ina od telefona vidjela, ali srećom po nju tu je bio njen bijeli prijatelj, koji je zaronio i posle nekoliko trenutaka izronio sa uređajem, piše RTS.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.