Berane: Maskiran uz prijetnju pištoljem opljačkao kladionicu, ubrzo uhapšen
ilustracija

Berane: Maskiran uz prijetnju pištoljem opljačkao kladionicu, ubrzo uhapšen

46-godišnji Beranac R.S. uhapšen je zbog sumnje da je rano jutros opljačkao kladionicu u Beranama.

Policije je jutros oko 9,10 časova prijavljeno da je na štetu sportske kladionice „Volkano“ izvršeno razbojništvo.

"Policijski službenici CB Berane su odmah po prijavi događaja preduzeli intenzivne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog djela, koje su rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode R.S. (46) iz Berana.", saopštila je Uprava policije.

Policija sumnja da je R.S. jutros maskiran ušao u prostorije sportske kladionice i uz prijetnju pištoljem, koji je uperio u pravcu zaposlene radnice a kojoj je i zadao udarac u predjelu glave pištoljem, otuđio novac iz kase i udaljio se u nepoznatom pravcu.  

"R.S. će biti priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.