Ostala sama sa dvoje djece, treće na putu: Jasmini potrebna pomoć nakon iznenadne smrti supruga
ilustracija

Bijelo Polje

Ostala sama sa dvoje djece, treće na putu: Jasmini potrebna pomoć nakon iznenadne smrti supruga

Admir Ciriković, koji živi i radi u Americi, pozvao je sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu porodicu pokojnog Ernada Ćorovića iz Bijelog Polja, koji je 26. aprila preminuo u 36. godini.

Ciriković je rođak Ernadove supruge Jasmine Ćorović.

Jasmina je majka četvorogodišnjeg sina Damira i trogodišnje ćerke Ene, a uskoro će na svijet doći i treće dijete...

Pošto dio prostorija u kući dijele sa Ernadovom familijom, njih dvoje su podigli kredite da bi podigli sprat i djeci obezbijedili bolje uslove za život. Od novca, koji Jasmina mora da vraća svakog mjeseca u ratama, uspjeli su da završe grube radove.

“Odradili smo toliko koliko smo imali novca, s namjerom da, kada vratimo kredite, podignemo nove i završimo radove. Međutim, Ernad je otišao iznenada... Nije dočekao ni da vidi treće dijete”, kazala je za Portal Revije Fokus Jasmina.

Kaže da je u šoku, da nije svjesna šta ju je zadesilo...

“Moram da se borim za Damira, Emu i bebu koja će uskoro doći na svijet. Moram zbog njih i Ernada”, tužnim glasom kaže Jasmina, mlada majka koja je ostala bez supruga kada joj je bio najpotrebniji, navodi portal Revije Fokus.

Ne propušta da se zahvali svima koji joj pomažu u najtežim životnim trenucima...

Ernad je radio u bjelopoljskom Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS).

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.