Otmičar na jugu Francuske oslobodio otete u duvanskoj radnji
Foto: Twitter/@DonKlericuzi

Otmičar na jugu Francuske oslobodio otete u duvanskoj radnji

Naoružani muškarac koji je danas poslije podne ušao u prodavnicu duvana kod Tuluza, na jugu Francuske, i uzeo kao taoce četiri osobe, oslobodio ih je, prenijeli su večeras tamošnji mediji.

List Depeš (La Depeche) javio je da je nešto prije 21.00 otmičar, maloljetnik od 17 godina i od ranije poznat policiji, oslobodio najprije jednu otetu ženu, a kasnije i ostale tri.

Pretpostavlja se da su pitanju vlasnica radnje i mušterije.

Televizija Frans 3 (France) prenijela je da su prije oslobađanja talaca odjeknuli pucnji, jer je otmičar ranije zaprijetio da će pucati u pripadnike snaga bezbjednosti koji su stigli na lice mjesta.

Niko nije povrijeđen, dodala je televizija navodeći da su na licu mjesta i specijalne policijske snage.

List Depeš je prenio da je otmičar poznat policiji, jer je bio priveden u decembru za vrijeme protesta pokreta "Žuti prsluci".

Za sada se ne zna motiv napada, a mediji pretpostavljaju da je u pitanju bila pljačka.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.