Uredno snabdijevanje vodom očekuje se do 20 časova
Vodovod Bistrica

Uredno snabdijevanje vodom očekuje se do 20 časova

Kvar na glavnom distributivnom cjevovodu koji je danas uzrokovao prestanak vodosnabdijevanja za cijelu teritoriju bjelopoljske Opštine, biće saniran najdalje do 20 časova, saopštio je za Radio Bijelo Polje, tehnički direktor Vodovoda Bistrica, Marko Bulatović.

"Završava se sanacija kvara koji je danas izbio usljed izvođenja radova u Kruševu, i to od strane izvođača radova ,,Bemax". Ekipe sada pristupaju otvaranju sistema vodosnabdijevanja i stabilizaciji pristiska. Ako sve bude teklo po planu uredno snabdijevanje vodom očekujemo od 19:30 do 20 časova. Ekipe rade užurbano na terenu, i molimo potrošače za razumijevanje i strpljenje“, istakao je Bulatović.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.