Haradinaj: Ko menja granice biće politički sahranjen
Ramuš Haradinaj

Haradinaj: Ko menja granice biće politički sahranjen

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je da je ideja podjele Kosova stara jedan vijek i da dolazi iz "srpske kuhinje", prenosi RTS.

"Ideja granica Vučića, Dačića i ko god to bio je stara jedan vijek i oni gotovo čitav vijek pripremaju ideju podjele albanske teritorije", istakao je Haradinaj.

Sada vjeruje, kaže, da su oni razumjeli "da niko ne može da podijeli kosovsku teritoriju".

"Oni ako žele mogu da mijenjaju susjedske odnose, ali ne mogu da mijenjaju granice na Balkanu", rekao je Haradinaj na konferenciji za medije u Prištini nakon sjednice vlade.

Haradinaj smatra "da će politički biti sahranjeni svi koji idu putem granica".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.