Ne prestaju opklade za ime princa: Najviše šansi za Artura i Filipa
Princ Hari i Megan Markli

Prinova u Kraljevskoj porodici

Ne prestaju opklade za ime princa: Najviše šansi za Artura i Filipa

Nakon vijesti da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa Hari i Megan dobili sina, građani Velike Britanije počeli su masovno da se klade koje ime će dodijeliti novorođenčetu.

Budući da imena Dijana i Alegra nisu više u opticaju, budući da se radi o dječaku, građani se klade na imena Aleksandar i Oliver, prenosi Indipendent.

Ipak, trenutno najpopularniji izbor je Artur sa kvotom 5-1, ali i Filip sa kvotom 6-1.

U kraljevskoj lozi ime Artur se pojavljivalo nekoliko puta, a ima ga u svom imenu i najmljađe dijete princa Vilijama, princ Luis.

Albert je najpopularnije ime kraljevske familije, a u igri se pojavljuje i ime Džejms, koje za sada ima kvotu 8:1. Imena Aleksandar i Alfred imaju kvotu 10:1.

Neka od imena koja najvjerovatnije neće biti izabrana, a na koje se građani klade su imena Donald sa kvotom 1000:1 i Epl (200:1).

Prinčevski par saopštio je juče da još nijesu odlučili koje će ime da daju prvom sinu, ali da imaju u opciji nekoliko imena.

Izvor: Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.