Đoković: Nadal je uvijek favorit na šljaci, pogotovo kod kuće
Đoković

Masters u Madridu

Đoković: Nadal je uvijek favorit na šljaci, pogotovo kod kuće

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta istakao je da nije favorit na Mastersu u Madridu.

”Rafael Nadal uvijek je favorit kada se igra na šljaci. Nije ništa drugačije ni ove sezone. Pogotovo ovdje, u Madridu je favorit, jer igra kod kuće”, rekao je  Đoković.

On će danas u drugom kolu Madrida igrati protiv protiv Amerikanca Tejlora Fritza, u meču u kojem bi sve osim trijumfa Đokovića bila istinska senzacija.

"Nijesam igrao najbolje u posljednjih nekoliko mjeseci. Međutim, nadam se da ću u Madridu uspjeti da igram najbolji tenis. Ovdje sam imao mnogo uspjeha i ostvario sam dobre rezultate u prošlosti”, kazao je Đoković, koji se prema rasporedu takmičenja u Madridu prije eventualnog plasmana u finale ne može sastati sa Nadalom.

Turniru u Madridu počeo je 5. i igraće se do 12. maja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.