Met gala 2019 obilježile ekstravagantne haljine: Lejdi Gaga performansom ostavila bez daha (FOTO)
Porodica Kardašijan

U Njujorku održan najveći modni događaj

Met gala 2019 obilježile ekstravagantne haljine: Lejdi Gaga performansom ostavila bez daha (FOTO)

Godišnji dobrotvorni događaj koji se održava u Institutu za kostime pri „Metropolitan muzeju umjetnosti“ u NJujorku - Met Gala, održan je sinoć.

Zvijezde su prošetale crvenim tepihom u neobičnim i originalnim kreacijama i zbog toga se Met Gala smatra jednim od najvažnijih modnih događaja.

Ovogodišnja tema zabave bila je "Camp: Notes on Fashion" inspirisana esejom Suzan Sontag iz 1964. godine. Odjevne kombinacije ove godine bile su ironične, humoristične, pune parodije, umjetnosti, teatralnosti i pretjerivanja.

Početak večeri počeo je teatralno sa Lejdi Gagom koja je od ulaska napravila pometnju. Na sebi je imala nekoliko slojeva odjeće. Posle efektnog pink izdanja, ostala je u crnoj haljini sa zvonom, potom u pink uskoj haljini i na kraju u mrežastim čarapama sa grudnjakom i gaćama.

lejdi

Foto: Lejdi Gaga

lejdi1

lejdi2

lejdi3

Glumac Majkl Uri koji je najpoznatiji na ovim prostorima po seriji Ružna Beti, predstavio se kao muškarac i žena u jednom. Imao je haljinu princeze na sebi u muško odijelo, nakit, a dio lica mu je bio našminkan.

Jednu od najimpresivnijih kreacija na licu imala je glumica Ezra Miler koja je imala tri para očiju plus jedno oko na licu dok se pjevačica Katy Pery pojavila u lusteru.

ezramiler

Foto: Ezra Miler

ketiperi

Foto: Keti Peri

Bolivudska zvijezda Depika Padukone pojavila se u stilu barbike dok je pjevačica Bili Porter imala zlatna krila.

Selin Dion je bila neprepoznatljiva, elegantna i s plavom kosom.

selin

Foto: Selin Dion

Glumac DŽared Leto je sa sobom ponio još jednu svoju glavu, za svaki slučaj.

dzeredleto

Foto: Džered Leto

serenavilijams

Foto: Serena Vilijams

Fotografima i publici je bilo itekako zanimljivo, a poznati ni ove godine nijesu razočarali u svojoj kreativnosti.

Izvor: RTS/Vouge

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.