Ajdarpašić saslušan u Višem tužilaštvu, određeno mu je zadržavanje do 72 sata
Policija privodi Ajdarpašića foto: Savo Prelević

Ajdarpašić saslušan u Višem tužilaštvu, određeno mu je zadržavanje do 72 sata

Baraninu Ardijanu Ajdarpašiću koji se sinoć predao barskoj policiji koja ga je tražila zbog ranjavanja sugrađanina Vasilija Boškovića, danas je određeno zadržavanje do 72 sata.

On je danas saslušan u podgoričkom Višem tužilaštvu.

Njegov branilac, advokat Damir Lekić kazao je "Vijestima" da se Baranin sinoć predao policiji.

"On je jutros sproveden u Više državno tužilaštvo u Podgorici, gdje je pred tužiteljkom Majom Jovanović izjavio da se trenutno ne osjeća dobro, iz kojeg razloga nije u stanju da iznese odbranu, ali da će istu iznijeti u što kraćem roku", kazao je Lekić.

Bošković je sinoć ranjen u kladionici, u barskom naselju Čeluga.

Nakon pucnjave prebačen je u barsku bolnicu i nije životno ugrožen.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.