Supruga Huana Gvaida: Hvala Đukanoviću za podršku narodu Venecuele
Foto:Instagram

Supruga Huana Gvaida: Hvala Đukanoviću za podršku narodu Venecuele

Supruga lidera opozicije u Venecueli Huana Gvaida, Fabijana Rosales, objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i zahvalila mu se na podršci.

”Hvala predsjedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću, za podršku narodu Venecuele. Svijet nas podržava, idemo naprijed, ne gubimo nadu. Mi imamo podršku međunarodne zajednice. Nastavićemo da radimo na stvaranju globalnih saveza”, napisala je Rosales na Tviteru.

593600712768516399357773593754232127225856n

Foto:Instagram

Identičnu poruku i fotografiju, nastalu na Sedona Forumu, koji svake godine u američkoj saveznoj državi Arizoni organizuje Mekejn institut, objavila je i na Instagramu, prenose Vijesti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.