Nikšićani nakon svađe pretukli 19-godišnjeg sugrađanina
ilustracija

Nikšićani nakon svađe pretukli 19-godišnjeg sugrađanina

Protiv četvorice Nikšićana podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su 23. februara ispred jedne kladionice pretukli 19-godišnjeg sugrađanina.

Naime, nikšićkoj policiji je 23. februara prijavljeno da je ispred sportske kladionice došlo do svađe i tuče između više lica.

"Na licu mjesta je zatečen M.K. (19) iz Nikšića koji je imao vidne povrede i njega su policijski službenici prevezli u Medicinski centar u Nikšiću gdje mu je pružena medicinska pomoć i konstatovane lake tjelesne povrede.", saopštila je Uprava policije.

Policijski službenici su identifikovali lica koja su M.K. nanijela tjelesne povrede.

"Radi se o P.B. (20), Đ.B. (18), J.B. (18) i P.K. (19), sva lica iz Nikšića, i potiv njih su policijski službenici podnijeli krivičnu prijavu nadležnom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.Sumnja da je P.B. imao tzv.fantomku i da je prvi fizički napao M.K. nanoseći mu stisnutom pesnicom, na kojoj je imao metalni boks, više povreda po glavi i tijelu. Nakon toga su ga, sumnja se, fizički napala i ostala osumnjičena lica koja su takođe bila maskirana i nanijeli mu više udaraca stisnutim pesnicama.", naveli su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac koji je naložio da se protiv ova četiri osumnjičena lica podnese krivična prijava zbog sumnje da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.