Detalji privođenja: Milojko Pantić vozio sa 1,73 promila alkohola u krvi
Pantić

Udario u policijsko vozilo, vozio suprotnim smjerom

Detalji privođenja: Milojko Pantić vozio sa 1,73 promila alkohola u krvi

MUP Srbije potvrdio da je priveden i na triježnjenje poslat M. P. jer je vozio sa 1,73 promila alkohola u krvi. Mediji su ranije prenijeli da je riječ o Milojku Pantiću.

Kako prenose beogradski portali, poznati sportski komentator zadržan je noćas u policijskoj stanici na trežnjenju, nakon što je u alkoholisanom stanju svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu, a zatim pokušao da pobjegne preko Brankovog mosta, vozeći u suprotnom smjeru.

U MUP-u su Tanjugu potvrdili da je sinoć oko 23.20 sati priveden u policijsku stanicu M. P. (72) na triježnjenje, jer je vozio pod dejstvom alkohola, sa 1,73 promila alkohola u krvi.

"U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila 'ford fokus', nije postupio u skladu saobraćajnim znakom 'obavezno zaustavljanje - stop', već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice 'micubiši pajero'", navodi se u odgovoru MUP-a dostavljenom Tanjugu.

Nakon nezgode, vozač "ford fokusa" se udaljio sa lica mjesta, tako što je pokušao da pobjegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta.

Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo "ford fokus" kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice.

Nakon toga su na lice mjesta izašli pripadnici saobraćajne policiji koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alko/test je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi.

Vozaču vozila "ford fokus" je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.