Đukanović uputio telegram saučešća Putinu: Iskrene želje povrijeđenima za što brži oporavak
Milo Đukanović

Povodom nesreće na aerodromu

Đukanović uputio telegram saučešća Putinu: Iskrene želje povrijeđenima za što brži oporavak

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u ime građana Crne Gore, i u svoje lično ime uputio je telegram saučešća predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom teške avionske nesreće na aerodromu Šeremetjevo u kojoj je smrtno stradalo i povrijeđeno više od 40 ruskih državljana.

„Molim Vas da naša saosjećanja prenesete porodicama poginulih, uz iskrene želje povrijeđenima za što brži oporavak", naveo je Đukanović.

Podsjećamo, samo 37 od 78 putnika i članova posade ruskog aviona ŠJ-100 koji se zapalio na moskovskom aerodromu Šeremetjevo je preživjelo, saopštio je ruski Istražni komitet.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.