Bjelopoljac opet osvojio zlato na Evropskom prvenstvu: Podigao 210 kg
Blagoje Baošić

Svaka čast

Bjelopoljac opet osvojio zlato na Evropskom prvenstvu: Podigao 210 kg

Crnogorski takmičar u bodi bildingu Blagoje Baošić iz Bijelog Polja je na Evropskom prvenstvu u bendž presu koje se ove godine održalo od 3-5 maja u Istanbulu u kategoriji do 100 kg osvojio prvo mjesto.

On je podigao 210 kg što je bilo više nego dovoljno za osvajanje prvog mjesta na GPO IPO Evropskom prvenstvu.

0505baosic

Osvajanjem zlata Baošić je dokazao primat u svojoj kategoriji u ovom sportu što se pokazalo kao odličan rezultat i posljedica napornih i temeljnih priprema. 

"Presrećan sam zbog rezultata koje sam postigao za moju zemlju u veoma teškoj konkurenciji. Zahvalan sam svima koji su me podržali i prepoznali važnost ovog događaja gdje sam još jednom donio zlato Crnoj Gori, ali i svom rodnom gradu gdje uglavnom vršim pripreme za sva takmičenja", kazao je Baošić.

Opština Bijelo Polje je strategijom unapređenja sporta za naredni period koju je predsjednik Opštine Petar Smolović nedavno potpisao predvidjela još sportskih sadržaja od kojih je i moderna teretana koja će se izgraditi u sportskoj sali Nikoljac.

Opština Bijelo Polje

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.