Razveo se Bojan Tomović: Nek’ slave bez poremećenog zeta
Bojan Tomović, foto:Facebook

Razveo se Bojan Tomović: Nek’ slave bez poremećenog zeta

Bojan Tomović javno se obratio pa na Fejsbuku otvorio dušu u potpunosti i ispričao šta je prethodilo razvodu sa suprugom, a krivicu za neprijatnu situaciju svalio je na bolest.

Crnogorski pjevač šokirao je nedavno javnost priznanjen da boluje od Bipolarnog poremećaja, a onda je uslijedio novi šok kada je objavio rastavu sa ženom.

"Da, tačno je, razveli smo se. Ima skoro mjesec dana. 

Kad je krenula da pakuje svoje stvari, po prvi put je nisam sprječavao u tome, naprotiv, pomogao sam joj da se spakuje i iskreno joj poželio sreću kad je napustala stan. Spasila se, psihički se spasila, jer je sa mnom teško živjeti", počeo je da piše svoju ispovest pjevač, ne štedeći riječi. 

"Psihičko "maltretiranje" je, kažu, u rangu sa fizičkim, ako ne i gore. Moje stalne teške depresije i ničim izazvane euforije podjednako su iscrpele i nju, i da je ostala sa mnom i ona bi ubrzo završila na antidepresivima, zato sam i osjetio neko čudno olakšanje kad je napustila naš dom, jer sam siguran da sam i ja napokon učinio dobro djelo, iako to možda sada tako ne izgleda. To je jedno pošteno, neiskvareno stvorenje, velikog srca i dobre duše, iz dobre, domaćinske kuće i zaslužila je da bude srećna, da ima potomstvo, kad se već nama nije dalo, jednostavno, zaslužila je normalan život, a ne skoro svakodnevne stresove zbog mene koji su je u poslednje vrijeme redovno dovodili do suza. Nisam više mogao da gledam kako pati i kamo sreće da sam ranije mogao da presječem i pustim je da ode, ali ipak je to 13 i po godina braka i ljubav i prijateljstvo i navika",  naveo je pjevač.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.