Pogledajte fotografije spašavanja djevojke koja je povrijeđena na raftingu na Tari (FOTO)
Foto: Sk Wolf Foča

Pogledajte fotografije spašavanja djevojke koja je povrijeđena na raftingu na Tari (FOTO)

Djevojka iz Beograda J. V. teško je povrijeđena na rijeci Tari kada se prevrnuo gumeni čamac kojim se spuštala s grupom turista.

Policiji je prijavljeno da se na lokalitetu Manita vrela na Tari prevrnuo čamac prilikom rafting spusta i da je djevojka zadobila teže povrede, javila je Srna, pozivajući se na Policijsku upravu Foča.

Na mjesto nesreće odmah su se uputile policija, Hitna pomoć  i spasilačka služba ''Wolf'', a kada su stigli, djevojka je bila izvučena iz vode u teškom zdravstvenom stanju.

800x4502

Foto: Sk Wolf Foča

800x4501

Foto: Sk Wolf Foča

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.